Hoppa till sidans innehåll

Vår förening!


Rödebygymnasterna/Gymmix Rödeby är en ideell förening som bildades 1975. Vi har just nu ca 1 200 medlemmar, den största föreningen i Blekinge. Under huvudstyrelsen finns två sektioner; Gymmix vuxen och Barn- & ungdom.

Välkomstinformation hösten 2021

Vi kan erbjuda många olika nivåer på gymnastik för både barn, ungdomar och vuxna.

För ungdomar från 11 år och vuxna erbjuder vi följande:

Lättgympa, medel, mage/rygg, medel med stepbräda, box, tabata, crossträning, zumba, Vattentabata och Vattenträning med hantlar. Passen är mellan 45-60 minuter långa.

Barn- och ungdomsgymnastiken erbjuder:

Stor & liten (från 3 år där man jobbar tillsammans med någon vuxen), 4-årsgrupp tom 8-årsgrupp, där man går "själv" på gympa och mamma eller pappa får sitta utanför och vänta. I dessa grupper arbetar vi med uppvärmning, redskapsbana, handredskap och lek. Dessa pass är 45 minuter långa.
Vi har Bamse-gympa och Gympa Kidz (Redskap och Show and Dance) och Parkour från det år man fyller 8år.

Vi gör som i skolans värld att man byter grupp tillhörighet på hösten.

Truppgymnastik för barn & ungdomar från 8 år, är det mest redskapen matta, hopp, trampett och fristående. I dessa grupper finns det också möjlighet till att tävla om man så vill.

Det finns också "Alla kan gympa" för funktionshindrade som vill gå på redskapsgymnastik, detta med samma upplägg som de övriga grupperna. Dessa passen är 45 minuter långa. Man kan också välja trampolinhoppning för funktionshindrade, dessa pass är på lördagar/söndagar vid olika tillfälle p g a av hallen är uthyrd till olika matchevenemang. Det brukar bli mellan 5-8 ggr /termin.

All vår basverksamhet bedriver vi i Rödeby sporthall, Rödeby simhall, Rödeby centrumhus och till detta är vi också i gymnastiksalen på Rosenholm med våra truppgymnaster.

Vi har välutbildade ledare genom kurser från Svenska Gymnastikförbundet och SISU Idrottsutbildarna, dessutom kurser anpassade efter behovet.

 

BLT

Uppdaterad: 07 OKT 2017 16:06 Skribent: Malin Roth

Samarbetspartners!

 

Länk till RF-SISU Blekinge

Ange alt-text här.

Postadress:
Rödebygymnasterna/Gymmix Rödeby - Gymnastik
C/o Roth, Mörtövägen 79
37345 Rödeby

Kontakt:
Tel: 045548518
E-post: This is a mailto link

Se all info