Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterat styrelsebeslut

17 SEP 2020 09:01
Nytt styrelsebeslut 2020-09-09.
Styrelsen har på nytt diskuterat situationen kring COVID-19 och utvärderat hur passen fungerat sedan uppstart. Alla sköter sig och det fungerar bra att efterfölja våra restriktioner.
  • Skapad: 17 SEP 2020 09:01

Vi har beslutat att göra en justering i beslutet och det ger Cina med sina fixare på ”Mage/Rygg”-passet samt Joanna med sina fixare på ”Styrka”-passet tillåtelse att flytta in i helsal på måndagar respektive torsdagar under sin vanliga träningstid.
När detta sker får deltagarna information om.
Detta med anledning av att passet befinner sig mycket på marken, där det snabbt blir kallt under hösten. Deltagarna har även med sin egen matta och befinner sig på samma plats under hela passet. Maxantalet för att få vara inne har vi satt till 40 personer exkl funktionärer och detta gäller i helsal.

När det gäller barn- och ungdomsgymnastiken kommer vi hålla den inställd hela terminen (utom för truppen) och hoppas på uppstart i januari vecka 2 som vanligt. Vi kommer däremot planera för en träff under avslutningsveckan för barnen att komma och träffa tomten och få sin godispåse. Detta för att träffa barnen och ge dem något för visat tålamod under hösten samt stämma av vilka barn som vill ha sin plats kvar i gruppen genom närvarokontroll i samband med utdelningen. Information om vilken tid & dag som gäller för just ditt barn/ungdom kommer du som förälder att få under oktober.

För mer information om styrelsens beslut se tidigare inlägg.

Tack för att ni håller i och håller ut!

Hälsningar
Styrelsen

Skribent: Malin Roth
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners!

 

Länk till RF-SISU Blekinge

Ange alt-text här.

Postadress:
Rödebygymnasterna/Gymmix Rödeby - Gymnastik
C/o Roth, Mörtövägen 79
37345 Rödeby

Kontakt:
Tel: 045548518
E-post: This is a mailto link

Se all info