Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Idag presenteras en forskningsrapport av Susanne Johansson, Gymnastik- och idrottshögskolan: ”Från policy till praktik – mot sexuella övergrepp inom idrotten”.
 

Inbjudan till webbinarium

(2021-01-26 14:23)
Just nu kan det upplevas som rörigt vad som gäller med alla olika begräsningar som kommer från olika aktörer. Vilka restriktioner är det egentligen som styr och hur förhåller de olika restriktionerna sig till varandra?
 
Söndag klockan 18.30 i en förort till Stockholm. Det är en kall och ganska ruggig kväll med ungefär två minusgrader, men i ett hörn av den stora fotbollsplanen på Stora Mossens IP sprider sig värmen.
 
GS Pelle Malmborg önskar trevlig helg med årets första fredagshälsning!
 
Gymnastikförbundet är glada att regeringen lyssnar på oss och välkomnar beslutet att lätta på restriktionerna för idrotten.
 
Tisdagen den 26 januari klockan 12.00 stängs möjligheten för föreningar att söka kompensationsstöd för faktiska kostnader eller uteblivna intäkter för kvartal fyra 2020 med anledning av Covid-19.
 
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten har beslutat om förordningar och föreskrifter utifrån den nya pandemilagen som började gälla den 10 januari.
 
Välkommen till Ungdomskommitténs workshop i sociala medier! Workshopen sker online.
 
Vi förlänger ansökningstiden inom projektstödet till den 15 februari så välkommen in med er ansökan.
 
Med anledning av den rådande situationen kring Covid-19 anpassar Gymnastikförbundets partners försäkringsmäklaren Pensum och försäkringbolaget Svedea de gällande villkoren i olycksfallsförsäkringarna för aktiva.
 
Alla medlemsföreningar ska senast den 25 februari ha lämnat in årsrapporten för 2020. Siffrorna ligger till grund för vår statistik och fungerar som underlag för medlemsavgiften.
 
UPPDATERAD 8 JANUARI: Från och med 18 december till den 24 januari rekommenderar regeringen att kommuner bör stänga alla idrottsanläggningar. Innebörden av detta är att man helst ska undvika all inomhusträning under denna period.
 
Niklas Heckscher arbetar på SOK som expertstöd till kvinnlig artistisk gymnastik. I det här avsnittet från podden Tyngre Träningssnack gästar Niklas och pratar om träning för unga talanger.
 
Nu i januari genomför Gymnastikförbundet en turnering i Styrkeutmaningen, missa inte att anmäla dig och dina träningskamrater.
 

Samarbetspartners!

 

 

 

Länk till RF-SISU Blekinge

Ange alt-text här.

Postadress:
Rödebygymnasterna - Gymnastik
C/o Roth, Mörtövägen 79
37345 Rödeby

Kontakt:
Tel: 045548518
E-post: mop.roth@telia.com

Se all info